2011-09-16

Nye muligheter for verkstedene med nyheter fra Castrol

Produktbilde fra bedriften Castrol Sweden AB - Nye muligheter for verkstedene med nyheter fra Castrol

2011-09-16

 

Pressemelding

 

Nye muligheter for verkstedene med nyheter fra Castrol

Med nye tjenester og en helt ny avansert olje fra Castrol kan verkstedene gi kundene sine bedre service og dermed øke fortjenesten sin. Castrol Professional er en komplett pakke av produkter og tjenester som forbedrer kundenes opplevelse av service, noe som igjen øker lønnsomheten for verkstedene. I sentrum står et nytt smøremiddel – Castrol EDGE Professional – som utelukkende leveres till merkeverksteder. Castrol Professional lanseres på verdensbasis i 2011.

Større krav på oljer

Den seneste utviklingen har ført til mindre motorer og bunnpanner, at intervallene mellom oljeskift vil bli lengre og at trykket i motorene øker. Dette, sammen med stadig mer krevende kjørestiler, gjør at det kreves sterkere og mer avanserte oljer. Derfor har Castrol utviklet Castrol EDGE Professional som inneholder Fluid Strength Technology™ – et dynamisk teknologisystem som aktivt forsterker oljen når det kreves.

 

Vitenskaplige bevis

Tester* viser at Castrol EDGE Professional er opptil 40 prosent sterkere i forhold til å redusere kontakten mellom bevegelige metalldeler ved meget høye motortrykk sammenlignet med de viktigste konkurrentene. Oljen øker også motorens effektivitet og maksimerer ytelsen.

I tillegg har oljen en fluorescerende signaturfarge som er synlig i UV-lys slik at både servicepersonell og kunder kan se at de bruker riktig olje.

Anbefalt av ledende bilprodusenter

Castrol EDGE Professional er mikrofiltrert til nivåer som verdens ledende bilprodusenter krever. Oljen er anbefalt av Audi, BMW, Jaguar, Land Rover, MINI, SEAT, Skoda, Volvo og Volkswagen i hele verden.

 

Erasmo Viola, salgs- og markedssjef for Norden:

– Vi ønsker å hjelpe verkstedene til å gi kundene sine bedre service og dermed også øke lønnsomheten. Lanseringen av vår beste olje noensinne, Castrol EDGE Professional med Fluid Strength Technology™, er en spennende fase i Castrols historie. Oljen er anbefalt av ledende bilprodusenter, og finnes bare hos merkeverksteder, og vil bli støttet av en meget kraftfull markedsføring i løpet av de neste fem årene.

– Sammen med våre program får merkeverkstedene noe unikt å tilby kundene sine. Bilistene får ekstra god service og vil bli enda mer fornøyd, som igjen gir verkstedene mulighet å øke lønnsomheten kraftig.

 

Opplæringsprogram for verkstedenes personell

Castrol har utviklet en rekke programmer for å øke bilistenes opplevelse av service, salget og verkstedenes lønnsomhet.  Et eksempel er et nettbasert kurs som gir kundemottakerne kunnskap til å forklare fordelene og merverdien med oljen som en del av servicen.


Millioner i støtte til markedsføring

Lanseringen inkluderer også omfattende markedsføringsaktiviteter sammen med de ledende bilprodusentene. Målet er å øke bevisstheten hos bilistene for hvilket smøremiddel som anbefales for bilene deres og å få de til å henvende sig til merkeverksteder.

 

I løpet av de neste fem årene vil Castrol investere millioner av dollar for å styrke varemerket Castrol EDGE over hele verden. Det omfatter sponsing av idrettsarrangementer og reklame på TV, på nettet og i pressen. Noen eksempler er internasjonal fotball (EM 2012 og VM 2014), amerikansk fotball (NFL), motorsport på elitenivå (rally-VM, Dakar-rallyet og Le Mans 24-timers), og via ICC-cricket i Sørøst-Asia.

 

Oppsummering:

  • Castrol lanserer et nytt sett med tjenester for merkevarebutikker over hele verden: Castrol Professional.
  • I forbindelse med lanseringen presenteres også den nye oljen Castrol EDGE Professional.
  • Det er det mest avanserte smøremiddelet noensinne fra Castrol.
  • Oljen er anbefalt av ledende bilprodusenter.
  • Tilgjengelig bare hos merkevareverksteder.
  • Castrol Professional støttes av massive investeringer i varemerkesbyggende aktiviteter.
  • Castrol tilbyr opplæringsprogram for servicepersonell i forbindelse med satsningen.

 

 

Informasjon til sjefredaktøren:

*I en test av oljens filmstyrke (Fluid Strength Test) ved en rekke motorhastigheter, oppnådde Castrol EDGE med Fluid Strength TechnologyTM konsekvent en uovertruffen grad av styrke sammenlignet med en ledende konkurrent, og den minimaliserte hele tiden kontakten mellom motorens overflater.

 

Se hvordan vi testet Castrol EDGE på testbanen: www.castroledge.com/strength

 

Forslag til bildetekster til vedlagte bilder:

 

Vitenskapelige tester* viser at Castrol EDGE Professional er opptil 40 prosent sterkere i forhold til å redusere kontakten mellom bevegelige metalldeler i motoren enn en av de viktigste konkurrentene.

 

Castrol EDGE Professional inneholder Fluid Strength Technology™ – et dynamisk teknologisystem som aktivt forsterker oljen når det trengs.

 

Castrol EDGE Professional er mikrofiltrert til nivåer som verdens ledende bilprodusenter krever når de skal fylle sine motorer for første gang.

 

For mer informasjon, ta kontakt med:

Elin Eklund

Marketing Executive, Castrol

Telefon: 08-44 11 131

E-post: elin.eklund@ec1.bp.com

 

Mer informasjon er tilgjengelig her: http://www.castroledge.com/geolocate_script.php

 

 


Informasjonen er publisert på MyNewsdesk - http://www.mynewsdesk.com

Informasjon om bedriften: Castrol Sweden AB

Nyheten presenteres i samarbeid med MyNewsdesk