Bli Accesskunde og få detaljert informasjon om nordiske bedrifter

Kjøp en Access til Nordicnet så får du ubegrenset tilgang til detaljert bedriftsinformasjon fra 408 061 selskaper i Norden. Med en Access har du et verktøy som hjelper deg å analysere din bransje og dine konkurrenter i Norden. Accessen effektiviserer ditt daglige arbeid i jakten på nye kunder og leverandører.

Hvilke Accesser finnes og hvilken passer meg?

Vi tilbyder Access Basic til deg som ønsker ubegrenset antall innlogginger og mulighet til å ta del av bedriftsinformasjonen direkte på skjermen. Merk at du ikke kan eksportere informasjon med denne type Access.

Ønsker du mulighet til å eksportere bedriftsinformasjon, nøkkeltall og beslutningstakere til egne filer eller telemarketinglister, kreves at du har en Access Advanced.

Hvis ikke noen av ovenstående Accesser passer deg, hjelper vi gjerne med å skreddersy en Accesspakke eller et spesifikt databaseuttrekk tilpasset nettopp dine behov.

Her kan du lese mer om å eksportere..

Bedriftsrapporten

Bedriftsrapporten gir deg en rask oversikt over bransjens, målgruppens eller leverandørenes utvikling og grundig økonomisk informasjon om veksten i enkelte bedrifter.

Rapporten gir deg informasjon om bedriftene i din bransje, målgruppe eller segmentet du kjøper inn fra. Du får tilgang til kontaktopplysninger og regnskapsopplysninger om alle bedriftene i utvalget ditt. Alt leveres i en Excel-fil med tilhørende grafer. Du kan også velge å flytte informasjonen til egne CRM-, innkjøps- og forretningssystemer.

Hver rapport inneholder opp til 10 000 bedrifter. I rapporten presenteres bedriftenes kontaktopplysninger samt regnskapsopplysninger og nøkkeltall fra de siste tre årene.

Last ned produktblad (pdf) for mer informasjon.

Generelle vilkår