2016-06-14

EET Europarts blir distributør av Needit, produsenten av parkeringsskiven ParkOne

Produktbilde fra bedriften EET Sverige AB - EET Europarts blir distributør av Needit, produsenten av parkeringsskiven ParkOne

ParkOne skal distribueres av EET Europarts i Norden og på utvalgte europeiske markeder.


Needit er selskapet som utvikler og produserer de kjente ParkOne parkeringsskivene. 1 juni signerte de distribusjonsavtalen med EET Europarts, gyldig for Norden, Tyskland, Nederland, Belgia og Italia.

Needit er ledende innen elektroniske parkeringsskiver over hele verden og har utviklet en rekke produkter. ParkOne 2 med optimalisert design og funksjonalitet, klassiske ParkOne, økonomisk Park Lite, verdens minste Park Mini og elegante ParkOne eksklusive.

En ny app som støtter bruk av Needits elektronisk parkeringsskiver er lansert i Danmark og vil bli lansert i de andre markedene i uke 25. Appen har tre hovedfunksjoner: 1) Finne ledige parkeringsplasser, 2) Finne tilbake til bilen via google map hvis du har glemt hvor du parkerte, 3) Informere når parkeringstiden utløper (alarm). Tilgjengelig for iPhone og Android.

"Vi gleder oss over samarbeidet med Needit og ser frem til å lansere ParkOne i Skandinavia og i utvalgte europeiske markeder," sier Reidar Stensæter, salgsdirektør EET Europarts Norge. "ParkOne er et svært anerkjent produkt, som i flere år har vært markedsleder i det danske markedet. Sammen med Needit skal vi sette fokus på salg i det norske markedet. I Norge er det elbiler som kan benytte denne løsningen og dette er jo som vi vet det hurtigst voksende segmentet innen bil i dag."

Needits parkeringsskiver er laget for å unngå parkeringsbøter på steder med begrenset parkering. ParkOne er godkjent av trafikketaten og andre nødvendige instanser i alle lokale markeder. Salget de senere år har vært på mer enn 100.000 eksemplarer pr. år.

"EET Europarts er Europas ledende distributør av elektronikkprodukter i en rekke kategorier, så valget av distributør var enkelt. EET Europarts lokale tilstedeværelse med salgskontorer og dedikerte salgsressurser i alle land der Needit har valgt å selge ParkOne har vært avgjørende. Needits mål er å bli markedsleder i alle markeder hvor vi går inn i. For å lykkes med dette, trenger vi en veldig god logistikk og en sterk lokal salgsorganisasjon med fingeren på pulsen. Dette får vi med EET Europarts,"sier Peter Vikkelsø Skou, CEO i Needit.


Om Needit
Needit er et selskap som spesialiserer seg på utvikling og design av produkter og tjenester for hjem og bil. Needit tar stor stolthet i å ha et nært og godt samarbeid med partnere og forhandlere både innenlands og utenlands.

Alle produkter blir fulgt til døren med landsdekkende markedsføring, noe som gjør at Needit med partnere og forhandlere har en sterk posisjon i de markedene produktene selges.

Needit arbeider med å utvide sin sterke produktportefølje og forventer å lansere 1-2 nye innovative produkter hvert år.


Informasjonen er publisert på Mynewsdesk - http://www.mynewsdesk.com

Informasjon om bedriften: EET Sverige AB

Nyheten presenteres i samarbeid med MyNewsdesk