2005-06-15

Metcorr metalldetektorer for de "umulige" oppgavene

Produktbilde fra bedriften TL Teknologi AS - Metalldetektorer

Torbjørn Larsen AS presenterer på det norske marked en ny generasjon metalldetektorer for de mest kompliserte oppgavene. Det har lenge vært problematisk å detektere magnetiske/metalliske fremmedelementer i råstoffer til metallproduksjon og lignende, men med Metcorr vil falske alarmer eller manglende detektering så å si forsvinne.

Metcorr metalldetektorer kan gjennom sin fine følsomhet og kreative utnyttelse av kjent teknologi, gjenkjenne og markere funn av metall også i delvis magnetiske omgivelser, og så vel jernholdige som ikke jernholdige metaller markeres. Dette vil være uvurderlig blant annet for brukere av jernmalm og andre metallholdige malmtyper, men også for behandling av ”vanskelige” produkter som koks, murstein, keramiske fliser med mer.

Metcorr kan programmeres til å ”overse” metallisk innhold i selve transportbåndet, og den kan leveres med sikkerhetsmontering som hindrer skade dersom den treffes av noe på båndet. For enkelt å finne fremmedlegemene kan Metcorr utstyres med en markeringssats som merker funnstedet med lys markeringslakk. Metcorr er meget fleksibelt og enkelt i bruk, og leveres i standardstørrelser beregnet på transportbånd fra 800 til 1200 mm bredde.

Med sine enkle og elegante løsninger vil Metcorr være en tiltrengt problemløser for mange industrigrener med spesielt kompliserte oppgaver innen detektering av metall.

Informasjon om bedriften: TL Teknologi AS