2016-01-25

Clint Digital og TIDAL samarbeid - Musikkstreaming i høyeste kvalitet

Produktbilde fra bedriften EET Sverige AB - Clint Digital og TIDAL samarbeid - Musikkstreaming i høyeste kvalitet

TIDAL Hi-Fi Streaming er nå tilgjengelig på alle Clint Asgard™ høyttalere.


Clint Digital har inngått et samarbeid med musikkstreaming-leverandøren TIDAL. TIDALs streamingtjeneste blir nå tilgjengelig i Clint Asgard™ appen som kan lastes ned gratis for iOS og Android-enheter.

TIDAL gir tilgang til musikk i lossless FLAC format som komprimerer musikk uten tap av lydkvalitet og detaljer. Dette i motsetning til de mer populære MP3 eller AAC-formatene som nådeløst komprimerer musikk og mister både detaljer og sans for lyd. Med FLAC-formatet gjengis lyden av en kvalitet som tilsvarer CD-kvalitet.

Så nå kan musikkelskere med en hvilken som helst Clint Asgard™ høyttaler, og et abonnement på TIDAL, streame musik i lossless FLAC format og få den ultimate Hi-Fi lydkvaliteten.

TIDAL er også implementert i Clint Digital Asgard™ Multiroom-systemet, slik at det er mulig å få tilgang til musikk i hvert rom i huset - selvfølgelig i full Hi-Fi-kvalitet.


Om Clint Digital
Clint Digital ble startet i 2008. Bak merket og lanseringen stod en gruppe veletablerte gründere innen digital lyd og digital video med røtter innen bransjen tilbake til 1994 . Grunnleggerne av Clint Digital var blant pionerene for digitale radioprodukter (DAB/DAB+/nettradioer etc.) i Nord-Europa. Clint Digital tar stolthet i å være et innovativt og fremtidsrettet selskap. Produktspekteret er i hovedsak utviklet og designet i Danmark med et sterkt fokus på design og funksjonalitet.


Om TIDAL

TIDAL er den første musikktjenesten med High Fidelity lydkvalitet, High Definition musikkvideoer og Curated Editorial, laget av musikkjournalister.

Nyt lossless musikkstreaming på Apple-enheter fra iPhone, iPad og iPod til Mac, så vel som på PC og Android-enheter. Pluss integrering i et bredt spekter av High Fidelity nettverksspillere.

40 millioner sanger tilgjengelig. TIDAL er en tjeneste fra Aspiro AB.


Informasjonen er publisert på Mynewsdesk - http://www.mynewsdesk.com

Informasjon om bedriften: EET Sverige AB

Nyheten presenteres i samarbeid med MyNewsdesk