2014-09-12

Høykvalitets skjermbeskyttelse i glass for smartphones og nettbrett

Produktbilde fra bedriften EET Sverige AB - Høykvalitets skjermbeskyttelse i glass for smartphones og nettbrett

TitanShield fra eSTUFF er høyklasse skjermbeskyttelse for smartphones og nettbrett, produsert av japansk herdet glass, herdet til en styrke 9 ganger tøffere enn vanlig glass.
Når det kommer til touch-skjermer er det ingenting som kan konkurrere ut glass. Klarheten, touchen, følelsen og funksjonaliteten er unik. Samme kvalitet og følelse bør gjelde for berørings-skjermbeskyttere. Der har glass store fortrinn fremfor myk folie og plast "glass".

TitanShield beskyttelsesglass sikrer den høyeste kvalitet i forhold til å beholde full funksjonalitet i en HD-skjerm.


Fakta om TitanShield
TitanShield er høyklasse skjermbeskytter som er designet for smarttelefoner og nettbrett, produsert av Japansk herdet glass, som er herdet til en styrke 9 ganger tøffere enn vanlig glass.

TitanShield beskyttere er tynne og nesten usynlige, kun 0,33 mm i tykkelse, tillegger kun et par gram i vekt til den mobile enheten.

TitanShield beskyttere er behandlet med oljeavstøtende belegg, som gjør at skjermen føles «smooth». Den minimerer også smuss fra svette fingre og gjør den mye enklere å rengjøre.

TitanShield beskyttere er svært motstandsdyktig mot riper og de fleste dag-til-dag møter som nøkler og mynter. Som på alle glass, kan overflaten av TitanShield ripes - men på grunn av herdingen bare med meget harde materialer utført med stor kraft.

TitanShield kan benyttes sammen med de fleste omslag, deksler og docking , da den bygger kun 0,33mm.

TitanShield skjermbeskyttere er ikke uknuselig - Faktisk tvert imot
TitanShield er utformet for å beskytte, og derfor er den også designet for å knuse når den får karftige støt. Ellers ville støtet risikere å skade den opprinnelige skjermen på enheten.

For å hindre at beskytteren knuses/splintres, er TitanShield laminert, akkurat som frontruten på en bil. På denne måten vil en ødelagt TitanShield lett kunne fjernes uten uten problemer, og den opprinnelige skjermen er uskadet.

Alt glass, inkludert skjermglass er mest sårbare i hjørnene med sin ubeskyttede kant. Imidlertid har TitanShield minimert risikoen ved å gjøre kantene buet, dette for å øke din telefon eller nettbretts overlevelsesevne i dagliglivet.

Brukervennlighet
TitanShield er lett å påføre. Du trenger bare å tørke av skjermen med medfølgende rensesett for å fjerne alt støv og fett. Plasser TitanShield nøye og presist på toppen av skjermen til enheten med et lett trykk, og glasset fester seg selv. Et tynt silisiumsjikt vil gjøre at glasset holder seg sømløst til skjermen uten noen bobler, og uten noen reduksjon i følsomhet eller bruk.


Bredt produktspekter

eSTUFF TitanShield er tilgjengelig for de fleste smarttelefoner og nettbrett. Se hele vareutvalget.


Pris

Anbefalt utsalgspris for smartphones kr. 229,- ink.mva
Anbefalt utsalgspris for nettbrett kr. 299,- til 349,- ink.mva 



Informasjonen er publisert på Mynewsdesk - http://www.mynewsdesk.com

Informasjon om bedriften: EET Sverige AB

Nyheten presenteres i samarbeid med MyNewsdesk