2013-10-18

Varmende høstmeny fra Jamie Oliver serveres hos Scandic

Produktbilde fra bedriften Scandic Hotels AB - Varmende høstmeny fra Jamie Oliver serveres hos Scandic

Når kulden setter inn finnes det lite som er bedre enn god mat og hygge. På alle Scandic hoteller kan man nå nyte herlige retter inspirert av sesongens råvarer. Høstens unike meny
er laget av Jamie Oliver i samarbeid med Scandics kjøkkensjefer.


Siden 2009 har den verdenskjente kokken Jamie Oliver hatt et nært samarbeid med Scandic. Oliver er en del av Scandics satsing på mat og drikke. Samarbeidet har bidratt til at Scandics gjester har fått smake spesialkomponerte retter av høy kvalitet basert på sesongvarer og gode ingredienser. Tidligere i år presenterte man en sommer- og barnemeny som Jamie Oliver har utviklet sammen med Scandics kjøkkensjefer. Etter sommeren ble Scandics møte- og konferansemeny lansert. Hvert år utvikler Oliver i tillegg en høstmeny sammen med Scandics kjøkkensjefer.

— Det er alltid morsomt å skape disse rettene sammen med Scandic. De er opptatt av kvaliteten på maten de serverer gjestene sine, og de jobber alltid for å finne nye og bedre metoder for å ta vare på den gode smaken. Scandic bruker utelukkende egg og kjøtt fra frittgående høns og griser til mine retter, og fyller kjøkkenet med lokale ingredienser avhengig av sesong. Jeg er stolt over å jobbe sammen med så fremtidsrettede og herlige folk, sier Jamie Oliver.

Høstmeny*:

Forrett:
Crispy andeconfit på salatseng med granateple, fritert løk og sennepsdressing 79kr

Hovedrett: Ølbraisert svineribbe med jordskokkpuré og pepperrotkrem 179kr

Dessert: Krydderkokt pære, marengs og syltede tranebær med varm sjokoladesaus 65kr

Tre retter 305 kr.


*Høstmenyen serveres på alle Scandic hoteller mellom 7. oktober og 17. november.



Informasjonen er publisert på Mynewsdesk - http://www.mynewsdesk.com

Informasjon om bedriften: Scandic Hotels AB

Nyheten presenteres i samarbeid med MyNewsdesk