2013-12-24

Scandic Neptun kjøper Sjømennenes Hus

Bergen Hotel Gruppen ved Erling Falch Monsen har kjøpt Sjømennenes Hus som ligger i Østre
Muralmenningen og utvider med det Scandic Neptun med syttifem nye hotellrom.

Etter en omfattende ombygging og oppussing i 2012 fremstår Scandic Neptun som et av Bergens mest komplette hoteller. Med kjøpet av Sjømennenes Hus som ligger vegg i vegg med det allerede eksisterende hotellbygget, er det igjen klar for utvidelse. Målet er at man innen august 2014 vil ha syttifem nye rom i ulike kategorier samt nye og større møterom til kurs og konferanser.

—Vi er svært fornøyde med at vi har en offensiv franchisetaker som utvikler våre hoteller i Bergen. Dette vil være med på å styrke den allerede sterke profilen Scandic har i byen, sier Svein Arild Steen-Mevold.

Scandic Neptun vil etter utvidelsen ha totalt 272 hotellrom, tre restauranter og hotellbar og vil med det fremstå som Bergens fremste hotell- og restauranthus.

Styrket weekendtilbud

Scandic Neptun og Ole Bull Scene innleder fra nyttår et samarbeid om salg av showpakker.

— Samarbeidet gjør at vi kan tilby våre gjester et unikt og fullverdig tilbud for weekendoppholdet i Bergen. Vi vet at svært mange av de som besøker Bergen i helgene også benytter seg av det store underholdningstilbudet, og ønsker med dette å bidra til en enda bedre totalopplevelse for våre gjester, sier Erling Falch Monsen som eier og driver Scandichotellene Bergen City, Strand og Neptun.

— Vi jobber kontinuerlig med å forsterke hotellopplevelsen, og å gi gjestene våre det best tilbudet i Bergen. Vi mener kunst og kultur er viktig i denne sammenhengen, og samarbeidet med Ole Bull Scene er en naturlig forlengelse av vårt allerede eksisterende engasjement med blant annet Den Nationale Scene, avslutter Monsen.

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Erling Falch Monsen, administrerende direktør Scandic Neptun, Bergen City og Strand

Tlf. 922 05 633 eller e-post: erling.falchmonsen@scandichotels.com


Informasjonen er publisert på Mynewsdesk - http://www.mynewsdesk.com

Informasjon om bedriften: Scandic Hotels AB

Nyheten presenteres i samarbeid med MyNewsdesk