2012-09-21

Total kontroll over merkingen din med de siste produktnyhetene fra Markem-Imaje

Produktbilde fra bedriften Markem-Imaje AB - Total kontroll over merkingen din med de siste produktnyhetene fra Markem-Imaje

Markem-Imaje styrker sin posisjon som global leder innen merkeløsninger på Scanpack 2012 med en rekke nyheter for merking av produkter, kartonger og paller. Nye skrivere spesielt tilpasset matvarer, drikke, kabel og ekstrudering vises for første gang, sammen med et helt nytt konsept som kombinerer økt ytelse, kostnadskontroll og miljøinitiativ. Alt kontrollert av CoLOS programvare.

I monter A02:28 presenterer Markem-Imaje det nyeste innen industrimerking med blekk, laser, varmeoverføring og etikett. Den nye generasjonen Markem-Imaje-skrivere har en høy ytelse og lav løpende eiekostnad over tid. Bakgrunnen ligger i de nye skrivernes driftssikkerhet, lave vedlikeholdskostnader og innovative forbruksvarer som minimerer slitasje, minimerer stopp for påfylling og minsker miljøpåvirkningen.

Demoskriverne styres med CoLOS programvare som kan brukes til koordinert oppstart av en ny produksjonsserie, kobles til en bedriftsdatabase for innhenting av data og sikrer dataintegriteten gjennom å minimere manuell håndtering. De ulike CoLOS-pakkene gir identifisering, sporbarhet og nettverkskontroll for en optimalisert merkefunksjon og logistikkstyring.

Nye SmartDate X60 vises for første gang på Scanpack 2012 og tar merking med termisk overføring til neste nivå med sin høyhastighetskapasitet på opptil 1000 mm/s mens den opprettholder en skarphet på 300dpi. I det nye brukergrensesnittet redigeres utskriften uten behov for datamaskin. Den nye Digita Ribbon Save og Markem-Imajes spesialutviklede 1100m fargebånd forlenger tiden mellom operatørens bytte av fargebånd ytterligere. De nye funksjonene sammen med et nytt skrivehode for lang levetid, gjenkjenning av døde punkter (Dead-Dot-Detection) og en bransjeledende 18 måneders garanti gir SmartDate X60 en driftssikkerhet i toppklasse.

Den nye blekkskriveren 9232 E vises også for første gang på Scanpack. Den er utviklet spesielt for merking av ekstruderte produkter som kabel og profiler der måling, høy hastighet og driftssikkerhet er avgjørende.

Nye 7031 HD har premiere i Norden på Scanpack og øker kapasiteten for lasermerking med sin store utskriftsflate som dekker flere pakker i samme utskrift. Den erstatter ofte to skrivere i yoghurtproduksjon og for porsjonspakker.

Print & Apply-skriveren 2200 for etikettering vises med den nye applikasjonen Tamp Blow som skriver ut og setter etikett på pakker kontaktløst - perfekt for produkter i pose mm.

Nye 2200 Pallet demonstrerer rask og effektiv merking av paller på to sider uten behov for beskyttende innkapsling. Med raskt skifte av etiketter og fargebånd på under 40 sekunder minimeres driftsstans. Den robuste og kompakte konstruksjonen med operatørsikker svingarm gir pålitelig identifisering av paller i mange år fremover.

Velkommen til å se vårt syn på hvordan merking skal skje i monter A02:28 Scanpack 2012!


Informasjonen er publisert på Mynewsdesk - http://www.mynewsdesk.com

Informasjon om bedriften: Markem-Imaje AB

Nyheten presenteres i samarbeid med MyNewsdesk