2012-10-25

Ny teknikk gjør det enklere for Emporias besøkende

I dag innvies kjøpesenteret Emporia i Malmö. Kjøpesenteret blir først ute med en ny helhetstenking omkring informasjon til de besøkende. Det skreddersydde innholdsstyringsverktøyet kan kommunisere med internett, henvisningsskilt og mobilapper. Systemet er utviklet av konsulentselskapet Epsilon.

På oppdrag fra Emporia har Epsilon utviklet et helt nytt konsept omkring informasjonsdistribusjon og markedsføring. Systemet bygger på en sammenkopling av takhengte skjermer med digital skilting, trykkfølsomme henvisningsskilt, nettsider og apper i ett og samme system. Epsilon har dessuten utviklet møbler for henvisningsskilt, både digitale med berøringsskjermer, og analoge skilt, som passer inn i Emporias arkitektur.
 
– Dette er en helt ny teknikk som vi hatt gleden av å utvikle. Vi er veldig stolte over å kunne levere en helhetsløsning som vi tror kommer til å løfte opplevelsen av Emporia. Takket være denne teknikken kan senterledelsen oppdatere informasjonen i samtlige kanaler med ett enkelt tastetrykk, sier Epsilons konsernsjef Mats Boström.

Emporia blir et av Skandinavias ledende kjøpesentra med et areal på 93 000 kvm for shopping, mat, kultur og underholdning i ca. 200 butikker, restauranter og kafeer over tre plan. Totalt kommer ca. 3 000 ansatte til å arbeide på Emporia, og eieren, Steen & Strøm, regner med at omkring 25 000 kommer til å besøke senteret daglig.

– Takket være Epsilons nyutviklede konsept og kunnskap får Emporia ikke bare et informasjonssystem som på en naturlig måte blir en del av kjøpesenteret. Vi får også mulighet til, med små midler, å kunne administrere og kontrollere informasjonsstrømmen fra flere medier samtidig, sier Anders Börgdal, markedsføringssjef i Emporia.

Besøk gjerne www.emporia.se for mer informasjon.

For mer informasjon, kontakt:

Mats Boström, konsernsjef Epsilon    
Tlf.: +46 703 79 07 45   
E-post: mats.bostrom@epsilon.nu   

Anders Börgdal, Center Marketing Manager Emporia
Tlf.: +46 732 80 15 99
E-post: anders.borgdal@steenstrom.com

www.epsilonsolutions.no
www.epsilon.nu


Informasjonen er publisert på Mynewsdesk - http://www.mynewsdesk.com

Informasjon om bedriften: Epsilon Holding AB

Nyheten presenteres i samarbeid med MyNewsdesk