2010-10-19

RS Components styrker den verdensomspennende avtalen med HellermannTyton

Produktbilde fra bedriften RS Components Norge - RS Components styrker den verdensomspennende avtalen med HellermannTyton

RS Components, verdens største distributør av elektronikk- og vedlikeholdsprodukter, har offentliggjort en utvidelse av det strategiske kompaniskapet sitt med HellermannTyton, en ledende spesialist på kabeladministrasjon. Med den nye kontrakten vil RS og HellermannTyton styrke samarbeidet sitt når det gjelder produktutvalg og geografisk dekning.

Den nye avtalen gir RS tillatelse til å levere et utvidet utvalg produkter fra HellermannTyton, inkludert den nye Helaguard-serien produkter for kabelbeskyttelse. RS har også fått tildelt eksklusive distribusjonsrettigheter for det automatiske kabelbuntesystemet, Autotool 2000, som representerer et nytt spennende tillegg til RS-porteføljen.

"Global tilstedeværelse, nærhet til kundene og pålitelighet gjør RS til den perfekte partneren for HellermannTyton," sa Steve Salmon, CEO for HellermannTyton. "Gjennom RS vil vi være i stand til å nå kunder, både i produksjonsmiljøer og innenfor vedlikeholds- og driftsområder."

HellermannTyton er en ledende produsent av produkter for å feste, montere, identifisere og beskytte kabler og koblingskomponentene deres. Produktporteføljen til bedriften på mer enn 57 000 artikler kan man finne i de fleste av de viktigste industriene, slik som bilindustrien, telekommunikasjon, jernbane, forsvar og aerospace.

"Vi har hatt glede av et vellykket samarbeid med HellermannTyton i mer enn 30 år," sa Kevin Thompson, direktør – Global produktadministrasjon. "Sammen skal vi dra nytte av de enestående mulighetene for vekst vi finner over hele verden, spesielt i Asia- og Stillehavsregionen hvor vi er stolte over å være markedsledere."

Informasjon om bedriften: RS Components Norge