2006-12-21

Kontrakt fra FMC Kongsberg Metering verdt MNOK 7

Data Respons har mottatt en kontrakt på 7 millioner kroner fra FMC Kongsberg Metering. Kontrakten omfatter leveranser av embedded solutions til FMC Kongsberg Meterings fiskale målesystemer for olje- og gassektoren.

FMC Kongsberg Metering AS er den norske operasjonen av FMC Measurement Solutions, en global leder av fiskale målesystemer til olje- og gassektoren med over 1 500 installasjoner i over 100 land.

– Samarbeidet med FMC Kongsberg Metering AS strekker seg helt tilbake til forrige årtusen, derfor har Data Respons deltatt i utviklingen av flere generasjoner Flow computere, sier administrerende direktør Kenneth Ragnvaldsen i Data Respons ASA. En viktig årsak til at vi lykkes er fordi samarbeidet bærer preg av to parter som fokuserer på det de kan best.

Markedet til FMC Kongsberg Metering AS har utvidet seg fra Nordsjøen og til andre geografiske områder. Det har tvunget frem nye krav til funksjonalitet og forbedret kostnadsstruktur.

– Data Respons har god "track record" på leveranser, utviklingstjenester og support til vår organisasjon. Dessuten er vi svært fornøyd med deres løsnings- og kundeorienterte avdeling i Kongsberg Næringspark. I tillegg er løsningen fra Data Respons teknisk god med konkurransedyktig enhetsprising, sier Thor Ulveraker, leder Innkjøp & Kontrakt ved FMC Kongsberg Metering AS.

Informasjon om bedriften: Data Respons Solutions AB