2006-10-05

Data Respons med løsningskontrakt på MSEK 8,2

Data Respons Sverige har inngått kontrakt med CPT Nordic til en verdi av MSEK 8,2. Leveransen vil skje i løpet av første halvår 2007. Data Respons skal levere neste generasjon løsning til CPT Nordic's system for billett- og trafikkinformasjon.

CPT Nordic er spesialisert innen databaserte system for billett- og trafikkinformasjon som benyttes av buss- og kollektivselskap i Sverige.

– Data Respons tilbyr en kundetilpasset løsning som gir økt funksjonalitet basert på en fremtidsrettet teknologisk plattform, sier administrerende direktør Jan Nordin i CPT Nordic. Det vil i sin tur bidra til at CPT Nordic kan tilby nye og spennende løsninger til våre kunder.

Data Respons får helhetsansvaret for leveransen av neste generasjon plattformløsning til CPT Nordic, noe som innebærer både maskinvare- og programvareutvikling i tillegg til sertifisering.

– I samarbeid med CPT Nordic har Data Respons utviklet en helt ny løsning som gir forbedret funksjonalitet til en mer konkurransedyktig pris, sier Kenneth Ragnvaldsen, administrerende direktør i Data Respons ASA.

Informasjon om bedriften: Data Respons Solutions AB