2009-03-26

Trilock 900, den mangfoldige adgangssperren

Produktbilde fra bedriften Boon Edam AS - Trilock 900

Boon Edam introduserer nå en ny og forbedret modell av Trilock til det omfattende utvalget innen sikkerhetsprodukter. Med Trilock 900 kan vi nå tilby en ny og mer tidsriktig designet løsning.

Trilock 900 er et effektivt passasjesystem som er kjent for sin ekstremt politelige mekanisme, elegante design og robuste konstruksjon.

Denne modulbasserte adgangssperren tilbys i mange ulike overflatebehandling og utforming for og kunne passe inn i alle tenklige miljøer. Ettersom endestykkene kan byttes ut finnes Trilock 900 i en rekke ulike modeller. Ulike sidedeler kan kombineres på flere måter. Det atraktive designet til Trilock 900 gjør den spesielt passende til miljøer som feks. kontorresepsjoner, banker, museum, treningssenter offentlige bygninger og trafikkterminaler.

Trilock 900 er alltid låst i lukket possisjon, men åpnes i ønsket retning når signal mottas via kortlesersystemet eller via et eksternt kontrollpanel fra en resepsjonsdisk e.l. Etter godkjent signal roterer sperrearmene i mekanismen 120˚ og tillater én person å passere. Deretter låses mekanismen igen. Et valgfritt display viser kontinuerlig statusen for mekanismen med en grønn pil eller rødt kryss.

Informasjon om bedriften: Boon Edam AS