2008-11-11

Trådløst adgangssystem over mobilnettet

Produktbilde fra bedriften Svakstrømspesialisten AS - GSM-Key 250, GSM-Key 400 og VENTI-Key

GSM-Key er et trådløst adgangssystem som opererer over mobilnettet og som leveres i 2 versjoner, GSM-Key 250 eller GSM-Key 400. Systemet kan benyttes til å styre elektroniske innretninger ved hjelp av et potensialfritt relé. Systemet er bygget rundt microprosesorteknologi, som er koblet sammen med et GSM-modem. All kommunikasjon og programmering går via GSM nettet, og registrerte brukere får tilgang til å åpne.

Når bruker ringer GSM Key for å åpne, er dette kostnadsfritt, det påløper ingen tellerskritt for brukeren. Det er bare programmering/administrasjon og tilbakemeldinger via SMS som har en kostnad, og da kun til vanlig SMS-pris avtalt med mobilleverandøren. GSM-modemet må ha et SIM-kort med mobilnummer. Vi kan tilby spesialavtale og pris på denne type abonnement.

Til GSM-Key er det utviklet en enkel PC-programvare. Key-Control kan administrere flere anlegg samtidig på en god og oversiktelig måte. Loggfunksjon. Her kan det lastes ned passeringer i anleggene. Enkelt å gi tilgang til nye brukere. Brukere kan registreres for en eller flere tidsperioder i forskjellige kategorier.

VENTI-Key gjør overvåkning av drift og temperaturer svært enkelt. SMS varsel om uønsket variasjon i f.eks. temperatur eller drift og mulighet for initiere f.eks. kjøling via SMS er noen av mulighetene med denne teknologien. Forespørsel om temperatur status på ulike sensorer er også viktige egenskaper ved VENTI-Key.

Termocron GSM alarm/kontrollenhet for temperaturovervåking og logging for opptil 50 temperatursensorer.

Informasjon om bedriften: Svakstrømspesialisten AS