2009-12-22

Farnell mottar utmerkelse fra Ohmite for godt salg

Produktbilde fra bedriften Farnell Norge - Utmerkelse fra Ohmite

Farnell har mottatt en prestisjefylt pris fra den ledende produsenten av effektmotstander, Ohmite. Prisen “The President’s Elite Award for Sales Excellence” ble utdelt første gang, og gitt til Farnell for salgsresultatet over de siste to årene.

Med sin globale tilstedeværelse gjennom lokale kontorer pluss nettsteder med lokalt språk, har Farnell vært den ideelle partner for å bidra til Ohmites salg, og å bygge opp merkevarekunnskapen internasjonalt. Farnell tilbyr i dag over 3000 produktlinjer fra Ohmite, og arbeider kontinuerlig med å legge til mer. Med et utvalg som inkluderer overflatemonterbar-, trådbundet-, karbon og keramisk-, metallfolie- og tykkfilmmotstander, har Ohmite produkter som møter behovene til de fleste applikasjonene i en rekke markedssektorer.

“Vi er stolte av å representere Ohmite, som lenge har vært markedsledere innen effektmotstandere,” sier Fraser Mackay, innkjøpssjef hos Farnell. “På samme måte har Farnell, som nå kan feire 70 år, etablert seg som en sterk innovator i distribusjonssektoren. Sammen har vi allerede vist svært gode resultater som er anerkjent gjennom denne prisen. Vi ser fremover og vil forsterke vårt samarbeid med Ohmite.”

Greg Pace, salgs- og markedsdrektør ved Ohmite sier: “Vi hos Ohmite er veldig selektive når det gjelder hvem vi går sammen med i distribusjonskanalen. Da vi trengte å gå ut bredt i Europa, fant vi en partner i Farnell. Vi har nå etablert et suksessrikt, globalt samarbeid, og ser fram til at vi skal vokse sammen.”

Informasjon om bedriften: Farnell Norge