2007-04-02

Uniross introducerer Hybrio – det første hybridbatteri

Produktbilde fra bedriften Batco Nordic ApS - Hybrio

Hybrio kombinerer fordelene ved alkaline og genopladelige batterier i ét ”superbatteri”.

Uniross, den førende producent af genopladelige batterier i Europa, fornyer sig igen ved at lancere Hybrio på markedet, det første hybridbatteri. Absolut unikt, Hybrio er i stand til helt at erstatte engangsbatterier.

Resultatet af forskning og teknologisk fremskridt, Hybrio kombinerer 2 fordele: • Klar til at bruge – nøjagtig som et engangsbatteri, det kan bruges lige når det er købt, uden at måtte oplades først. Selv hvis det ikke er brugt i et år, forbliver det opladet. Hybrio er et genopladeligt batteri, som altid er klart! • Genopladeligt, det kan oplades mere end 500 gange. Økonomisk og miljøvenligt. Et Hybrio-batteri svarer til 500 engangsbatterier!

Batteriet der er klar til brug...
Ifølge en IPSOS-undersøgelse* i 2005, vil forbrugerne have genopladelige batterier, som er klar til brug og forbliver opladet i lang tid.

For at imødekomme disse forventninger, introducerer Uniross Hybrio, det første hybridbatteri.

Nu behøver du ikke vente indtil dit batteri er opladet, før du kan bruge det i alle dine apparater… Praktisk, økonomisk og miljøvenlig. Det har fordelene ved både et alkaline og genopladeligt batteri. Selv gemt i bunden af en skuffe, bevarer Hybrio sin energi og opladning.

... du kan genoplade
Ligesom f.eks. dit mobiltelefonbatteri, er Hybrio genopladeligt og kan genanvendes 500 gange. Der er ikke mere brug for at gå ud og købe batterier – du har altid en energikilde ved hånden. Hybrio har en levetid på op til 5 år!

Hybrio, det langtidsholdbare genopladelige batteri til alle
Ideelt til alle standard apparater: fjernbetjeninger, legetøj, radioer, vækkeure… ligesom til hightech apparater: digitalkameraer, MP3-afspillere, CD-afspillere!

*IPSOS-undersøgelsen dækker over en gruppe på 2000 forbrugere i Frankrig og England.

Tekniske specifikationer
Teknologi: NI-MH
Kapacitet, hvis ubrugt efter:
80–90 % efter 6 måneder
70–80 % efter 1 år
Levetid: 5 år.

Om Uniross:
Etableret i 1968, Uniross er blevet førende i Europa indenfor genopladelige batterier og ladere indenfor det private marked (foto, video, telefon...). Uniross tilbyder også transportable energiløsninger til industrien. Se yderligere på www.uniross.com

Informasjon om bedriften: Batco Nordic ApS